Patlıcan Çullama Tanımı İçin Materyaller
Not EkleTanımı Yazdır
- 2adet patlıcan (Yada yarım közlenmiş patlıcan konservesi )
- 1 adet domates
- 1 adet yeşil biber
- 1 adet kırmızı biber
- 1 adet kuru soğan
- 2 diş sarımsak
- Yarım çay bardağı zeytinyağı
- 1 tatlı kaşığı domates salçası
- Tuz
Not EkleTanımı Yazdır
- Koş kız mutfağa 1 soğan, 1 yeşil 1 kırmızı biberi doğra zeytinyağında kavur şekerim ???? Üzerine 1 tatlı kaşığı domates salçasını ekle kavur????
- Üzerine 1 adet kabuğu soyulmuş küp küp kesilmiş domates, ???? 2 adet kabukları soyulmuş sarımsağı ince ince kes ekle ve kapağı kapat pişmeye bırak 2 dk özdeşsin????
- 2 dk sonunda 2 adet közlenmiş kabuğu soyulmuş küp küp kestiğin patlıcanıda ekle ????ister kolaya kaç konserve köz patlıcan kullan (Konservenin yarısını ekle ama) ????
- Bir iki dk daha piştimi tabağa al ve doğranmış maydanoz serp, yap gösterisini yemelere doyamazsın deneyin ve benimle paylaşmayı unutmayın lütfen