Pastırmalı Humus

Podhani

Global Mod
Global Mod
Pastırmalı Humus Tanımı İçin Gereçler

  • 500 gram nohut
  • 4 yemek kaşığı tahin
  • Küçük uzunluk yarım limon
  • 2 diş sarımsak
  • Yarım çay kaşığı tuz
  • Yarım çay kaşığından az kimyon
  • Yarım çay kaşığından az pulbiber kıvamı ağır olursa biraz su atabilirsiniz
  • 5 yemek kaşığı zeytinyağı
Üzeri için;

  • 5-6 kısım roka
  • 2 dilim pastırma
Pastırmalı Humus Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır

  1. Nohudu ıslayıp, haşlıyoruz.
  2. Haşladığımız nohudun içine materyalleri atıp, rondodan çekiyoruz.
  3. Üzerine rokayı ince ince doğrayıp, koyuyoruz.
  4. Rulo halinde pişirdiğimiz pastırmayıda ek edip, servise hazır hale getiriyoruz. Afiyet olsun. Tanımın görüntülü hazırlanışı.
Pastırmalı Humus Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst