Parmak Yedirten Pırasa Salatası Tanımı İçin Gereçler
Not EkleTanımı Yazdır
- 300-400gr pırasa
- Yarım konserve garnitür
- 2 adet köz biber
- Yarım su bardağı mısır
- Tuz
- 4 yemek kaşığı yoğurt
- 1 diş sarımsak
- Tuz
- 2 yemek kaşığı sıvı yağ
- 1 çay kaşığı kırmızı toz biber
Not EkleTanımı Yazdır
- Pırasayı ince ince doğrayıp yağda kavuruyoruz altını kapatıyoruz.
- Soğuyunca üzerine garnitür, mısır ve ince doğranmış köz biber ekliyoruz.
- Tuz ekleyerek karıştırıyoruz ve servis tabağına alıyoruz.
- Yoğurt, ince doğranmış sarımsak ve tuzu karıştırıp salatanın üzerine yayıyoruz.
- Yağda kırmızı biber yakarak salatamızın üzerine gezdiriyoruz.