Panzanella Tanımı İçin Gereçler
Not EkleTanımı Yazdır
Lütfen bana ne düşündüğünüzü söyleyin.
Panzanella Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
- 5 dilim kepekli ekmek (daha sağlıklı) yahut olağan ekmek
- 2 adet domates
- Yarım salatalık
- 1 adet kırmızı soğan
- Dereotu ve/veya fesleğen (geleneksel tanımda fesleğen gerekir)
- Elma sirkesi
- Zeytin yağı
- Tuz
- Karabiber
- Tabasco (acı sos)
Not EkleTanımı Yazdır
- Ekmek dilimlerini alıp küp biçiminde doğrayın ve az zeytinyağı ile tavada pişirin.
- Ekmek küplerini bir kaseye koyun.
- Ekmeğin üzerine ???? yemek kaşığı sirke ve zeytinyağı ekleyin ve uygunca karıştırın.
- Tüm materyalleri küpler yahut birebir boyutta küçük modüller halinde kesin:domates, soğan, salatalık.
- Materyalleri ekmeğe ekleyin.
- Tuz, karabiber,dereotu (ve/veya fesleğen) ekleyin.beraber karıştırın.
Lütfen bana ne düşündüğünüzü söyleyin.
Panzanella Tanımı Fotoğraflı Yapılışı