Panzanella

Podhani

Global Mod
Global Mod
Panzanella Tanımı İçin Gereçler

  • 5 dilim kepekli ekmek (daha sağlıklı) yahut olağan ekmek
  • 2 adet domates
  • Yarım salatalık
  • 1 adet kırmızı soğan
  • Dereotu ve/veya fesleğen (geleneksel tanımda fesleğen gerekir)
  • Elma sirkesi
  • Zeytin yağı
  • Tuz
  • Karabiber
  • Tabasco (acı sos)
Panzanella Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır

  1. Ekmek dilimlerini alıp küp biçiminde doğrayın ve az zeytinyağı ile tavada pişirin.
  2. Ekmek küplerini bir kaseye koyun.
  3. Ekmeğin üzerine ???? yemek kaşığı sirke ve zeytinyağı ekleyin ve uygunca karıştırın.
  4. Tüm materyalleri küpler yahut birebir boyutta küçük modüller halinde kesin:domates, soğan, salatalık.
  5. Materyalleri ekmeğe ekleyin.
  6. Tuz, karabiber,dereotu (ve/veya fesleğen) ekleyin.beraber karıştırın.
Sıhhatiniz için bu salatayı epeyce taze ve sağlıklı yiyin????.

Lütfen bana ne düşündüğünüzü söyleyin.

Panzanella Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst