Pancarlı Kısır Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
- 1 tane pancar
- 7-8 yaprak marul
- 3 kol taze nane
- 1 tane soğan
- 1 tane sarımsak
- 5 çay bardağı ince bulgur
- 2 adet limon
- Tuz, nane
- Domates salçası
- Biber salçası
- Sıvıyağ
Not EkleTarifi Yazdır
- Bulgurumuzu bir kaba koyalım ve üstüne sıcak su dökelim üzerini ıslatacak kadar.
- Marul, soğan, nane ve sarımsağı doğrayalım. Pancarı rendeleyim.
- Ardından bulgurumuzun üstüne 2 yemek kaşığı domates salçası 1 yemek kaşığı biber salçası ekleyelim.
- Soğan ve sarımsağı ekleyelim ve düzgünce yoğuralım.
- Sebzeleri üzerine ekleyelim ve sıktığımız limon suyunu ve sıvı yağı ekleyelim ve karıştıralım.Afiyet olsun