Pancarlı Havuç Çanakları Tanımı İçin Gereçler
Not EkleTanımı Yazdır
- 2 tane pancar
- 2 tane patates
- 4 tane havuç
- 500 gram süzme yoğurt
- 2 yemek kaşığı mayonez (isteğe bağlı)
- Tuz
Not EkleTanımı Yazdır
- Pancarları ve patatesleri güzelce haşlayalım.
- Haşlandıktan daha sonra ikisini rendeleyip pancarın rengi patatese geçene kadar yeterlice karıştıralım.
- Farklı bir yerde rendelediğimiz havuçları soteleyelim.
- Soğuduktan daha sonra süzme yoğurt,mayonez ve sarımsağı ezelim.
- Soğuyan havuçlara karıştıralım.
- İstediğimiz büyüklükte toplar yapalım ortasını açıp içine yoğurtlu havuçları koyalım ve servis edelim….