Pancarlı Havuç Çanakları

Podhani

Global Mod
Global Mod
Pancarlı Havuç Çanakları Tanımı İçin Gereçler

  • 2 tane pancar
  • 2 tane patates
  • 4 tane havuç
  • 500 gram süzme yoğurt
  • 2 yemek kaşığı mayonez (isteğe bağlı)
  • Tuz
Pancarlı Havuç Çanakları Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır

  1. Pancarları ve patatesleri güzelce haşlayalım.
  2. Haşlandıktan daha sonra ikisini rendeleyip pancarın rengi patatese geçene kadar yeterlice karıştıralım.
  3. Farklı bir yerde rendelediğimiz havuçları soteleyelim.
  4. Soğuduktan daha sonra süzme yoğurt,mayonez ve sarımsağı ezelim.
  5. Soğuyan havuçlara karıştıralım.
  6. İstediğimiz büyüklükte toplar yapalım ortasını açıp içine yoğurtlu havuçları koyalım ve servis edelim….
Pancarlı Havuç Çanakları Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst