Pancar Salatası Tanımı Görüntülü

Podhani

Global Mod
Global Mod
Pancar Salatası Tanımı İçin Materyaller

  • 6 adet küçük uzunluk pancar
  • 1 adet orta uzunluk patates
  • 1 adet havuç
  • 1 adet büyük uzunluk yeşil biber
  • 1 adet büyük uzunluk kapya biber
  • 3 adet sarımsak
  • 4 adet kornişon turşu
  • Bir tutam yaş nane
  • 1/2 (yarım) demet maydanoz/dereotu
  • 1 avuç ceviz
  • 1/2 (yarım) limon suyu
  • 1 / 1.5 çay kaşığı tuz
  • 1 yemek kaşığı nar ekşisi
  • 1 tatlı kaşığı sirke
Pancar Salatası Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır

  1. Pancarı yeterlice yıkayın ve kabuğunu soymadan rahat çatal batacak kıvama gelene kadar haşlayın.
  2. Patatesi de tıpkı biçimde haşlayın.
  3. Pancarın kabuğunu soymadan kaşık salatası olacak büyüklükte doğrayın.
  4. Tıpkı büyüklükte olacak biçimde patatesi, havucu, yeşil biberi, kapya biberi, kornişon turşuyu doğrayın ve hepsini derin bir kaseye koyun.
  5. Sarımsağı ince ince kıyın. Yaş nane ve maydanozu da ince ince kıyın.
  6. Limon suyunu, nâr ekşisini, sirkeyi minik bir kapta karıştırın ve salata ile buluşturun. Dişe gelecek büyüklükte cevizi de ekleyin.
  7. Tuzu da ek edip karıştırın. Servise hazır. Afiyet olsun
    🙂
    kanalımıza abone olmayı unutmayın:)
Pancar Salatası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst