Pancar Kavurma Tanımı İçin Materyaller
Not EkleTanımı Yazdır
Pancar Kavurma Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
- 4 adet pancar
- 2 adet orta uzunluk soğan
- Sumak
- Tuz
- Karabiber
- Zeytinyağı
Not EkleTanımı Yazdır
- Küp küp doğranmış soğanlar zeytinyağında kavrulur.
- Üzerine minik minik doğranmış çiğ pancar eklenir, kavurmaya devam edilir. (Ben 1 pancarın kendisini doğradım, oburlarının yaprak ve saplarını ekledim.)
- Pancarın yaprakları ve sapları da ince ince doğranarak tencereye eklenir.
- Üzerine sumak,tuz ve karabiber ek edilerek pişmeye bırakılır.
- Soğuk yahut sıcak şekilde tüketebilirsiniz.
- Sarımsaklı yoğurt ile efsane olur.
Pancar Kavurma Tanımı Fotoğraflı Yapılışı