Pancar Kavurma

Podhani

Global Mod
Global Mod
Pancar Kavurma Tanımı İçin Materyaller

  • 4 adet pancar
  • 2 adet orta uzunluk soğan
  • Sumak
  • Tuz
  • Karabiber
  • Zeytinyağı
Pancar Kavurma Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır

  1. Küp küp doğranmış soğanlar zeytinyağında kavrulur.
  2. Üzerine minik minik doğranmış çiğ pancar eklenir, kavurmaya devam edilir. (Ben 1 pancarın kendisini doğradım, oburlarının yaprak ve saplarını ekledim.)
  3. Pancarın yaprakları ve sapları da ince ince doğranarak tencereye eklenir.
  4. Üzerine sumak,tuz ve karabiber ek edilerek pişmeye bırakılır.
  5. Soğuk yahut sıcak şekilde tüketebilirsiniz.
  6. Sarımsaklı yoğurt ile efsane olur.
Siz Hala Pancarın Yapraklarını Atıyor Musunuz?

Pancar Kavurma Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst