Nevşehir’in atletizm gururu

Podhani

Global Mod
Global Mod
Mehmet UZEL (NEVŞEHİR İGFA)
Türkiye’nin krosta en değerli şampiyonası olan Turkcell Türkiye Ferdi Kros Şampiyonası, yüzlerce atletin iştirakiyle Adana’da yapıldı. Türkiye Kros Şampiyonası’nda büyükler, U20, U18 yaş ve U16 yaş kümesinde 800 metrelik parkurda dört atletle koşulan karışık grup yarışı yapıldı.

Şampiyonada; Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Atletizm Ekibi 16 yaş kümesinde 4×800 metre yarışlarında Nevşehir’i temsil etti.

İbrahim Gökgöz, Zehra Aldatmaz, Melike Ertaş ve Batuhan Ergöz’den oluşan Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Atletizm Kadrosu, 34 grup içerisinde Türkiye üçüncüsü olmayı başardı.

Nevşehir Belediye Lideri Dr. Mehmet Savran da, şampiyonada birfazlaca kıymetli rakibini geride bırakarak üçüncülük derecesi elde eden Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü atletleri ve Atletizm Antrenörü Hakan Köstekçi’yi tebrik etti.
 
Üst