Nefis Pancar Meze (Salata)

Podhani

Global Mod
Global Mod
Nefis Pancar Meze (Salata) Tanımı İçin Malzemeler

  • 4-5 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 500 gram haşlanmış kırmızı pancar
  • 2 orta uzunluk soğan
  • 1/2 (yarım) tatlı kaşığı tuz
  • Biraz karabiber
  • 5 dolu yemek kaşığı yoğurt
  • 5 dolu yemek kaşığı mayonez
  • 3 diş sarımsak
  • Tuz
Nefis Pancar Meze (Salata) Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Soğanları küp küp doğrayın, pancarları rendeleyin.
  2. Tavaya sıvı yağ ve soğanları ekleyin yavaşça renk alıncaya kadar kavurun.
  3. Ardından rendelenmiş pancarları, tuz ve karabiberi ekleyin birlikte 2 dakika pişirip soğumaya bırakın.
  4. Geniş bir kaseye yoğurt, mayonez, tuz ve sarımsağı ezip uygunca karıştırın.
  5. Ardından kavrulmuş pancarı ek edin ve birlikte karıştırıp servis tabağına alın.
  6. Üzerine biraz zeytin yağı akıtıp servis yapın. Afiyet olsun
    😊
    Bu tanımı kesinlikle deneyin salata yahut meze olarak fazlaca seveceksiniz.
Nefis Pancar Meze (Salata) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst