Harika Bir Lezzet Havuç Tarator Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
- 4 adet havuç
- 2 yemek kaşığı zeytinyağı
- 1 çay kaşığı tuz
- 2 diş sarımsak
- 6 yemek kaşığı yoğurt
- 2 yemek kaşığı mayonez
- Yarım çay kaşığı tuz
Not EkleTarifi Yazdır
- Havuçları soyalım sudan geçirelim ve rendeleyip geniş bir tavaya alalım.
- Zeytinyağı ekleyip ocağın altını açalım tuzunu ekleyip karıştıralım beş dakika karıştırarak pişirelim.
- Bir kaseye yoğurt mayonez ve yarım çay kaşığı tuz ekleyelim son olarak sarımsak rendeleyelim çırpalım.
- Havuç soğuduğunda karışımın üzerine dökelim ve servise hazır hale getirelim afiyet olsun