Mor Lahanalı Ve Havuçlu Tarator

Podhani

Global Mod
Global Mod
Mor Lahanalı Ve Havuçlu Tarator Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 adet havuç
  • Yarım mor lahana
  • 4 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 6 yemek kaşığı süzme yoğurt
  • 2 yemek kaşığı mayonez
  • 2 diş sarımsak
  • Tuz
Mor Lahanalı Ve Havuçlu Tarator Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Havuçlar ve mor lahana rendelenir.
  2. Ayrı tavalarda zeytinyağı ile sotelenir.
  3. Diğer tarafta yoğurt, mayonez, ezilmiş sarımsak ve tuz karışımı hazırlanır.
  4. Sotelenen lahana ve havuç soğuyunca farklı kaplarda yoğurtlu sosla birleştirilir.
  5. Bir kaşık havuçlu bir kaşık mor lahanalı olacak biçimde üst üste servis tabağına alınır.
  6. İstenilen biçimde süslenir. (ben maydanoz ve ceviz ile süsledim).
Mor Lahanalı Ve Havuçlu Tarator Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst