Mor Lahanalı Havuç Tarator

Podhani

Global Mod
Global Mod
Mor Lahanalı Havuç Tarator Tanımı İçin Gereçler

  • 3 adet havuç
  • 1 adet küçük uzunluk mor lahana
  • 3 diş rendelenmiş sarımsak
  • 6 yemek kaşığı yoğurt
  • 3 yemek kaşığı zeytinyağ
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 adet elma (Sunum için)
Mor Lahanalı Havuç Tarator Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır

  1. Havucu rendeleyip bir tavaya alın, üzerine zeytin yağ gezdirip yumuşayana kadar kavurun ve bir köşede soğumaya alın.
  2. Mor lahanaları rendeleyip birebir biçimde tavada yumuşayana kadar kavurun ve bir köşede soğumaya alın.
  3. Bir kaseye yoğurt rendelenmiş sarımsakları tuz ve soğuyan havuçları ekleyip karıştırın.
  4. Birebir biçimde mor lahanalar ortasında bir kaseye yoğurdu,sarımsağı tuzu ekleyip üzerine mor lahanaları ek edip karıştırın.
  5. Fazla ince olmayacak biçimde elmaları yuvarlak biçimde kesin üzerine hazırlamış olduğunuz evvel havucu çabucak sonrasında mor lahanayı ekleyip servis edebilirsiniz. Üzerine taze nane ile de süsleyebilirsiniz. Afiyet olsun.
Mor Lahanalı Havuç Tarator Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst