MLOps’a ilişkin bir günlük çevrimiçi konferans 9 Kasım’da gerçekleşecek. Gelen iX VE dpunkt.verlag Minds Mastering Machines konferansı tarafından düzenlenen temalı gün, ML modellerinin verimli bir şekilde üretime nasıl getirileceğini, çalışma sırasında nasıl izleneceğini ve güncel tutulacağını gösteriyor.
Duyuru
Makine öğrenimi modeli eğitilip ayarlandıktan sonra operasyonel çalışma başlar: Modelin geliştirme ortamından üretim ortamına taşınması, orada istikrarlı bir şekilde çalışması ve gereksinimleri karşılayacak şekilde ölçeklenmesi gerekir. Doğruluğun sürekli azalmasına neden olan model sapmasını önlemek de önemlidir.
MLOps Çevrimiçi Tema Günü 2023, makine öğrenimi projelerinin başlatılmasına ve işletilmesine yardımcı olur. Katılan herkes modelleri hızlı bir şekilde kullanıma hazır hale getirecek ve uzun vadede güvenilir olmalarını sağlayacak.
MLflow, sürekli entegrasyon ve güvenlik
Programda aşağıdaki konularda dersler yer almaktadır:
Minds Mastering Machines 2024, Köln’de
Yerinde konferansın bir sonraki baskısı 24 ve 25 Nisan 2024’te gerçekleşecek. Minds Mastering Machines, gelecek yıl Köln’deki kökenlerine geri dönecek.
Teklif çağrısında, organizatörler 8 Kasım’a kadar diğerlerinin yanı sıra aşağıdaki konularda 40 dakikalık konferanslar ve tam günlük atölye çalışmaları arıyorlar:
Minds Mastering Machines ve ilgili temalı günlerden haberdar olmak isterseniz haber bültenine abone olabilir veya Organizatörleri X/Twitter’da takip edin. Hashtag bu #m3_2023.
(kendim)
Haberin Sonu
Duyuru
Makine öğrenimi modeli eğitilip ayarlandıktan sonra operasyonel çalışma başlar: Modelin geliştirme ortamından üretim ortamına taşınması, orada istikrarlı bir şekilde çalışması ve gereksinimleri karşılayacak şekilde ölçeklenmesi gerekir. Doğruluğun sürekli azalmasına neden olan model sapmasını önlemek de önemlidir.
MLOps Çevrimiçi Tema Günü 2023, makine öğrenimi projelerinin başlatılmasına ve işletilmesine yardımcı olur. Katılan herkes modelleri hızlı bir şekilde kullanıma hazır hale getirecek ve uzun vadede güvenilir olmalarını sağlayacak.
MLflow, sürekli entegrasyon ve güvenlik
Programda aşağıdaki konularda dersler yer almaktadır:
- Makine öğrenimi için CI/CD
- dbt ile veri yönetimi
- AutoML optimizasyonu ve hiper parametreler
- Standart senaryoların ötesinde MLflow
- MLOps için güvenlik
- ML modellerini Kubernetes ile dağıtma
- ML Yaşam Döngüsü Yönetiminin pratik örneği
Minds Mastering Machines 2024, Köln’de
Yerinde konferansın bir sonraki baskısı 24 ve 25 Nisan 2024’te gerçekleşecek. Minds Mastering Machines, gelecek yıl Köln’deki kökenlerine geri dönecek.
Teklif çağrısında, organizatörler 8 Kasım’a kadar diğerlerinin yanı sıra aşağıdaki konularda 40 dakikalık konferanslar ve tam günlük atölye çalışmaları arıyorlar:
- MLOps
- Model geçerliliği
- Birleşik öğrenme
- Yüksek Lisans
- Metin ve resim oluşturmak için transformatör
- Bulut teklifleri
- Makine öğrenimi çerçevesi
- CNN, DNN ve RNN
- Aktif öğrenme
- Veri koruma, adalet ve etik
Minds Mastering Machines ve ilgili temalı günlerden haberdar olmak isterseniz haber bültenine abone olabilir veya Organizatörleri X/Twitter’da takip edin. Hashtag bu #m3_2023.
(kendim)
Haberin Sonu