Meze Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
- 3 tane dolmalık biber
- Yeşil sarı kırmızı biberleri ortadan kesiyoruz yarısını kullanıyoruz
- 2 tane domates
- 2 dış sarımsak
- 5-6 kısım maydanoz
- 2 tane orta uzunluk soğan
- 1 tatlı kaşığı tuz
- 1 tatlı kaşığı kırmızı biber
- 1 tatlı kaşığı acı pulbiber
- 1 çay kaşığı karabiber
- 2 yemek kaşığı domates salçası
- 2 yemek kaşığı tatlı biber salçası
Not EkleTarifi Yazdır
- Soğan dolmalık biber domatesi ortadan kesip rondoya koyalım.
- Domates biber salçasınıda koyalım maydanoz ve baharatlarıda ek edelim 10 saniye en sürat ayarda rondoda çektirelim. Etin tavuğun yahut 5 çayına şahane bir lezzet deneyin derim.