Mehmet Topal’dan Juan Mata itirafı

Podhani

Global Mod
Global Mod
Futbolculuk mesleğinin büyük bir kısmını Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş’ta geçiren ve 2010-2012 yılları içinde Valencia’da da yıldızı parlayan Mehmet Topal, geçen dönem mesleğini noktalamıştı. NTV’de yayınlanan ‘Kırılma Anı’ programına konuk olan eski futbolcu, mesleğinin kırılma anlarını anlattı.

Mehmet Topal, Valencia’da forma giydiği devirde top koşturduğu Juan Mata ile olan anısını da anlattı.

Programda Juan Mata’nın kendisine gönderdiği övgü dolu iletisi alan Mehmet Topal, “İspanyol futbolcular yemek yemeyi epeyce severler lakin sağlıklı beslenmeyi daha epey severler. Ben de otele iskender getirtmiştim. Bayılmışlardı. İspanya’ya birinci gittiğimde Mata Dünya Kupası’nı kazanmıştı. Bütün kent Mata diyor. Ben de ‘bir an evvel gelse de görsem’ diyorum. Hakikaten benim için fazlaca özel biri. Mata, Dünya Kupası niçiniyle idmana geç başlamıştı. Geldiğinde bir baktım ufacık bacakları var, uzunluğu kısacık. Bende o periyot en kuvvetli vakit içinderımı yaşıyorum. Ben bu biçimdelar ‘buna bir vursam öldürürüm, futbol oynayamaz’ dedim. İdman maçında Mata oyuna girdi ben ona yaklaşamadım. İçeri girdik fikirlerimi Mata’ya anlattım, özür diledim” dedi.