Mantar Salatası Tanımı İçin Materyaller
Not EkleTanımı Yazdır
Mantar Salatası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
- 1 kilo mantar
- 1 adet tavuk göğsü
- 10 adet kornişon turşu
- 6-7 adet taze soğan
- Yarım kase dilimlenmiş yeşil zeytin
- Yarım demet dereotu
- Yarım demet maydanoz
- 1 kase mısır
- 6 adet közlenmiş kapya biber
- Tuz
- Limon
- Zeytinyağı
Not EkleTanımı Yazdır
- Öncelikle tavuk ve mantarlar farklı başka kaplarda haşlanır.
- Kırmızı kapya biberler közlenir.
- Haşlanan mantarlar 4 e bölünür. Şayet büyük ise daha fazla bölebilirsiniz.
- Tavuklar didiklenir ve geri kalan tüm gereçler hayli küçük olacak biçimde kesilir.
- Bir kaba alınan salata materyalleri salata sosu ile güzelce karıştırılır ve servise hazır hale getirilir.
Mantar Salatası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı