Makarna Salatası Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
- 1 paket boncuk makarna
- Kavanoz garnitür
- Haşlanmış mısır
- 6-7 adet kornişon salata turşusu
- 5 yemek kaşığı yoğurt
- 4 yemek kaşığı mayonez
- Tuz
Not EkleTarifi Yazdır
- İlk evvel tencereye suyu koyup kaynatalım kaynadıktan daha sonra tuz atalım daha sonra boncuk makarnayı dökelim haşlayalım haşlandıktan daha sonra soğumaya bırakalım.
- Makarna haşlanırken gereçleri ayarlayalım.
- Garnitürü mısırı süzgece koyalım suları süzülsün.
- Salatalık turşusunu küçük küçük doğrayalım.
- Yoğurtla mayonezi bir kaba alıp karıştıralım.
- Makarna soğuduktan daha sonra uygun bir leğene alalım.
- İlk evvel mayonezli yoğurt karışımını dökelim karıştıralım.
- sonrasındasında başka kalan gereçleri ekleyelim ve karıştıralım işte bu kadar. Şimdiden deneyenlere afiyet olsun