Lucas Torreira: “Önümüzdeki maçlarda daha uygun olacağıma inanıyorum”

Podhani

Global Mod
Global Mod
Spor Toto Üstün Lig’in 4. haftasında Trabzonspor, Galatasaray’ı konuk etti. Golsüz birliktelikle sonuçanan karşılaşma daha sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Galatasaraylı Lucas Torreira, epeyce olumlu bir biçimde oynadıklarını belirterek, “Tabii şampiyon grup olduğu için kazanmak için bizi zorlayacağını biliyorduk. Hoş maç verdiğimizi düşünüyorum. Oynamak istediğimiz şeyi oynayabildik. Doğal ki 1 puan kazandık lakin 1 puan da değerliydi bizim için. Dönem öncesi hazırlık devri geçiremedim. ötürüsıyla 70. dakikadan daha sonra hala yorgunluk yaşayabiliyorum. Ama gruba alışmaya başladım, ekip arkadaşlarıma alışmaya başladım. Onun için bu maçın hoş bir maç olduğunu düşünüyorum. Önümüzdeki maçlarda daha güzel olacağıma inanıyorum. Nitekim bunun için çalışacağım. Ne istediğini bilen bir antrenörle çalışmak hoş bir şey. Biz uğraş etmeye devam ettikçe daha fazla alışacağım, daha düzgün tanıyacağım hocayı ve daha düzgün bir biçimde gayret edebileceğim. Tahminen daha fazla şeyler katacak bana. bu türlü uğraş edeceğiz” tabirlerini kullandı.

İHA