Lokanta Yordamı Soğan Ezmesi Tanımı İçin Materyaller
Not EkleTanımı Yazdır
- 2 orta uzunluk kuru soğan
- 2 yemek kaşığı sıvı yağ
- Yarım limon suyu
- 1 tatlı kaşığı tuz
- 1 tatlı kaşığı nane
- 1 tatlı kaşığı pul biber
- 1 tatlı kaşığı domates salçası
Not EkleTanımı Yazdır
- 2 adet soğanımızı küp küp doğruyoruz.
- çabucak sonrasında tuzlu suda bir yarım saat bekletiyoruz.
- Beklettikten daha sonra suyunu süzüyoruz.
- daha sonra yarım limon, 1 tatlı kaşığı tuz ,1 tatlı kaşığı nane, 1 tatlı kaşığı pul biberimizi ekliyoruz.
- sonrasındasında salçamızı ekleyerek güzelcene karıştırıyoruz.
- sonrasındasında 2 yemek kaşığı sıvı yağımızı ekliyoruz. Afiyet olsun ????????.