Lokanta Metodu Salata Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
- 2 adet kapya biber
- 2 adet çarliston biber
- 2 adet domates
- 1 adet kuru soğan
- 1 adet salatalık
- 1 kaşık domates yada biber salçası
- Yarım çay bardağı zeytin yağı
- 2 yemek kaşığı nar ekşisi
- 4 5 kol maydanoz
- 1 diş sarımsak
- 1 çay kaşığı karabiber
- Yeteri kadar tuz
Not EkleTarifi Yazdır
- Biberleri, soğan, domates,salatalık sarımsak ve maydanozu robottan epeyce küçük olmayacak biçimde geçirelim .
- daha sonrasında materyallerimizi genişçe bi kaba alıp geri kalan tüm malzemeyi ekleyip karıştıralım. Salatamız hazır afiyet olsun.