Kütahya Belediyespor judo kadrosu kuruldu

Podhani

Global Mod
Global Mod
KÜTAHYA (İGFA) – Kütahya Belediyespor, 16. branş olarak Judo Kadrosu kurdu. Yaklaşık 20 atletle faaliyetlerine başlayan Judo Grubu, Antrenör İsmail Kevzer, Yardımcı Antrenör Büşra Kevzer, Türkiye Judo Federasyonu Kütahya Vilayet Temsilcisi Hasan Hüseyin Erkan ve Kütahya Belediyesi Spor İşleri Müdürü İsmail Şen ile bir arada Belediye Lideri Prof. Dr. Alim Işık’ı makamında ziyaret etti.

Genç atletleri ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu belirten Belediye Lideri Prof. Dr. Alim Işık, “Kütahya Belediyespor Kulübümüz altında 16. branşımızı ve bu branşın değerli evlatlarını sizlerle tanıştırmak için toplandık. 16. branş olarak judoyu açtık. Judoda da Kütahya’mızın gençlerine, Kütahya’nın bedeli olarak, Kütahya Belediyespor’un sportmeni olarak Türkiye’ye ve dünyaya yetiştirecek bir altyapıyla emek vereceğiz. Şu ana kadar bu çocuklarımızın yetişmesinde emeği olan başta aileleri, onların fazlaca değerli hocaları, antrenörleri ve temsilcileri ortamızda. Onlara da hayli teşekkür ediyoruz” sözlerini kullandı.

Kütahya Belediyesi Spor İşleri Müdürü İsmail Şen, “Kütahya Belediyespor bünyemizde 16. branşımızı açtık. Başka branşlar üzere grup sporları ve ferdî sporlar olmak üzere bu 16 branşımızın kentimize iyi olmasını diliyorum. Bize verdiği dayanaklardan dolayı liderimize epeyce teşekkür ediyorum. bu biçimde hoş gençleri bizim bünyemize kazandırdıkları için hocalarımıza da teşekkür ediyorum. İnşallah atletlerimiz da vilayetimize muvaffakiyetler ve kupalar getirirler” dedi.

Judo Antrenörü İsmail Kevzer ise, “Sayın Belediye Liderimiz Alim Işık’ın nezaretinde judo branşını Kütahya Belediyemize kazandırdık. Yaklaşık olarak 20 atletimizle başlayacağız. Bundan daha sonra yurt ortasında ve yurt haricinde Kütahya Belediyemizin ne kadar faal olduğunu daima birlikte bakılırsaceğiz” sözlerini kullandı.