Kremalı Soğan Mezesi

Podhani

Global Mod
Global Mod
Kremalı Soğan Mezesi Tanımı İçin Malzemeler

  • 1/2 (yarım) karabiber
  • 1/2 (yarım) toz kırmızı biber
  • 1/2 (yarım) kırmızıbiber
  • 1/2 (yarım) kimyon
  • 1/2 (yarım) sumak
  • 1/2 (yarım) tuz
  • 1/2 (yarım) nar ekşisi
  • 2 çorba kaşığı yakın krema
  • Yarım demet maydanoz
  • 1 adet büyük soğan
Kremalı Soğan Mezesi Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Öncelikle soğanımızı 4e bölüp kare biçiminde keselim.
  2. Sıvı yağ döküp tavaya soğanlarımızı kavurmaya başlıyalım.
  3. Bu kademede tenceremizin kapağını kapatalım. Ortada karıştırıp kavurmaya devam edelim.
  4. Soğanlar yumuşayana kadar kavuralım.
  5. sonrasındasında baharatları katıp karıştırın.
  6. daha sonra kremamızı ek edip karıştırmaya devam edelim.
  7. Maydanoz ile beraberydi servis edebilirsiniz et yemeklerinin özelikle yanına epeyce yakışır afiyet olsun .
Kremalı Soğan Mezesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst