Közlenmiş Kapya Biber Mezesi Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
- 3 adet dolmalık kapya biber
- 100 gram kadar süzme peynir
- 2 yemek kaşığı zeytin yağı
- 1 çay kaşığı kekik
Not EkleTarifi Yazdır
- Biberleri yavaşça yağlayıp, öncesinden ısıtılmış 220 derece fırında közleyelim.
- Közlenen biberlerin kabuklarını çıkartalım ılımaya bırakalım.
- hemen sonrasında tüm materyalleri karıştırarak robottan geçirelim dolapta 1-2 saat dinlendirelim.
- Üzerine yavaşça zeytinyağı gezdirerek servis edelim. Kahvaltıda yahut akşam yemeklerinizde bu nefis mezeyi ikram edebilirsiniz. Şimdiden afiyet olsun. Görüntülü anlatım ve daha fazla tanım için instagram hesabıma bekliyorum.