Kısır

Podhani

Global Mod
Global Mod
Kısır Tanımı İçin Malzemeler

  • 10 çay bardağı kısırlık bulgur
İç için

  • 1,5 su bardağı sıvı yağ
  • 3 yemek kaşığı biber salçası
  • 1 çay bardağı nar ekşisi
  • 2 adet limon
  • Marul
  • 1 bağ maydanoz
  • 1 bağ yeşil soğan
  • Yarım demet nane
  • Yarım demet reyhan
  • 4 tane salatalık
  • 2 tane havuç
  • 4 tane içi alınmış domates
  • Kara lahana
  • 10 tane kornişon turşu
  • 1 yemek kaşığı yedi türlü
  • Yarım yemek kaşığı pul biber
  • Yarım yemek kaşığı isot
  • 1 yemek kaşığı tuz
Kısır Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Bulguru ıslatalım.
  2. 20 dakika dinlendikten daha sonra salça ve sıvı yağı yada zeytinyağını koyarak karıştıralım.
  3. Baharatları ve tuzu ekleyip küçük küçük doğranmış zerzevatları ekleyip karıştıralım.
  4. En son limon ve nar ekşisini ekleyip servis edelim afiyet olsun.
Kısır Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst