Kısır

Podhani

Global Mod
Global Mod
Kısır Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 su bardağı ince bulgur
  • 3 su bardağı kaynar su
  • Yarım demet maydanoz
  • 1 tutam taze nane
  • 5 kol taze soğan
  • 3 yaprak kıvırcık
  • 1 adet domates
  • 1 adet salatalık
  • 1 tane limon suyu
  • 1 yemek kaşığı nar ekşisi
  • Tuz
  • Karabiber
  • 7 türlü baharat
  • Sıvı yağ
  • 1.5 yemek kaşığı biber salçası
  • 1.5 yemek kaşığı domates salçası
Kısır Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. 3 su bardağı bulguru 3 su bardağı kaynar su ile ıslat ağzını kapat dinlensin.
  2. Ayrı bir yerde de yeşillikleri ve domates salatalığı ince ince doğra bulgur ılıyınca salçalarini ve baharatlarını ekleyelim.
  3. Yarım su bardağı ılık su ile yoğur kalan gereçleri ekle sıvı yağ ekle yeterlice karıştır afiyet olsun.
Kısır Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst