Kısır Tanımı İçin Materyaller
Not EkleTanımı Yazdır
- 1.5 su bardağı kısırlık bulgur
- 4 5 kol marul
- 4 5 adet salatalık turşusu
- 1 adet orta uzunluk domates
- 1 adet soğan
Not EkleTanımı Yazdır
- Bulgurumuzu sıcak su ile ıslatıp, ağzını kapatıp, dinlendiriyoruz.
- Soğanı ince ince doğruyoruz ve yağda kavuruyoruz ve 2 yemek kaşığı salça ekliyoruz.
- Gereçlerimizi ince ince doğruyoruz.
- Kabaran bulgurun üstüne salçamızı ekleyip, karıştırıyoruz.
- Baharatlarımızı ekliyoruz ve limon suyu ekliyoruz.
- Gereçlerimizi içine ekleyip, güzelce karıştırıyoruz. Afiyet olsun ????.