Kış Sofralarına Görsel Şenlik Üç Salata Tanımı İçin Gereçler
Not EkleTanımı Yazdır
- 1 orta büyüklükte kereviz
- 1 tane havuç
- 1 tane pancar
- 1 kilo yoğurt (biraz katı)
- 2 yemek kaşığı zeytinyağı
- 3 diş sarımsak
- 1 çay bardağı kırık ceviz
- 1 çay kaşığı tuz
- 3 tane portakal
- 1 kısım dereotu
Not EkleTanımı Yazdır
- Evvel salataları koyacak portakalları ortadan kesip içini çıkarıyoruz.
- Kerevizi soyup rendeliyoruz.
- Havuç ve pancarı da soyup rendeliyoruz.
- Yoğurdumuza tuz atıp rendelediğimiz zerzevatları farklı kaplarda yoğurt ,zeytinyağı ve birer diş sarımsak koyuyoruz.
- Eşit ölçüde cevizini de ekleyip karıştırıyoruz.
- Portakal çanaklarına ister tek renk ister ikişer renk salatamızı koyuyoruz.
- Üzerlerini dere otu, ceviz yahut meyve modülleriyle süsleyip. Servis yapıyoruz. Afiyet sıhhat olsun. ????????.