Kış Salatası Tanımı İçin Gereçler
Not EkleTanımı Yazdır
- Yarım brokoli
- Yarım karnabahar
- 1 adet havuç
- 1 sap yeşil soğan
- 1 kaşık tereyağı
- Pul biber
- Tuz
Not EkleTanımı Yazdır
- Brokoli ve karnabahar ağaççıklarına ayıralım ve haşlanmak üzere tencereye alalım.
- Havucu soyup, halka halinde doğrayalım.
- Tencerede hepsinin haşlayalım. Fazla yumuşatmayalım, dağılmasınlar. Suyunu süzelim.
- Bir tavada tereyağımızı eritip, üzerine bir çay kaşığı pul biberimizi atalım.
- Üzerine haşladığımız zerzevatları koyup tavada bir çevirelim, tuzunu ekleyelim.
- Servis tabağına alıp, üzerine yeşil soğanımızı doğrayıp koyalım. Afiyetler olsun????