Kereviz Yoğurtlu Meze Tanımı İçin Materyaller
Not EkleTanımı Yazdır
- 1 adet kereviz
- 2 diş sarımsak
- 3 yemek kaşığı süzme yoğurt
- 2 yemek kaşığı mayonez
- 1 çay kaşığı tuz
- 1 çay kaşığı kırmızı toz biber
- 1 yemek kaşığı zeytinyağı
- Ceviz
Not EkleTanımı Yazdır
- Kereviz rendelenir, gereçler içine konularak karıştırılır.
- Sunum tabağına koyduktan daha sonra sos hazırlanır.
- Tavaya yağ ve pul biber temalır fazlaca kızdırılır, kerevizin üzerine dökülür.
- Akabinde ister iri ister biraz ufaltılmış cevizden üzerine serpilir. Et yemeklerinin yanında epey güzel oluyor. Afiyet olsun.