Kayserispor | Çağdaş Atan: “Fenerbahçe hak ettiği bir galibiyet aldı”

Podhani

Global Mod
Global Mod
Spor Toto Muhteşem Lig’in 5. haftasında Kayserispor deplasmanda Fenerbahçe’ye 2-0 mağlup oldu. Karşılaşmanın akabinde basın toplantısında konuşan Kayserispor Teknik Yöneticisi Çağdaş Atan, üçüncü teknik yöneticilik yılında birinci sefer büyük gruba karşı bir maçta birebir baskı yapamadıklarını tabir ederek, “Bu yenilgi, birinci yarıdaki silik oyun bize müellif. Golü yedikten daha sonra daha rahat, daha düzgün oynamaya başladık. Çok fazla üretemedik, 1 tane net durumumuz vardı. Onu gol yapsaydık tahminen birliktelik için çaba etme talihi yakalardık. Fenerbahçe hak ettiği bir galibiyeti almış oldu bugün. Fenerbahçe bugün hayli ağır baskı uyguladı ve birebir eşleşti her yerde. Çok uygun tahlil yapılmış. Dünyanın sayılı ekipleri bile tahlil üretemiyor buna. Uzunla ileriye çıkmaya çalıştık lakin Fenerbahçe stoperleri uzun topları da alınca söylemiş olduğiniz üzere epeyce sıradan top kayıpları yaptık. Pasın mühletini uzatmamız gerekiyordu baskıyı azaltmak için. Lakin birebir eşleşmeleri Fenerbahçe fazlaca güzel yapınca tahlil üretemedik. 5 hafta oynadık, 3 deplasman Beşiktaş, Başakşehir ve Fenerbahçe. Hepsi formda olan gruplar ve zirvedeler. Uygun oynadığımız kısımlar var. Takımıma fazlaca güveniyorum. Bizim için kendi düzeyimizdeki rakipler ve içeride oynayacağımız maçlar kıymetli. Birinci 10 haftanın sıkıntı geçeceğini biliyorduk. Şiddetli fikstürden çıktıktan daha sonra başımızı daha rahat kaldırıp, daha güzel işler yapacağız. kimi vakit fazlaca ısrarcı olmuyoruz, oyunda rakibe nazaran oynamaya çalışıyoruz. Biz üçlüye göre çalışmıştık, fazlaca güzel maçlar oynadılar Konyaspor maçı hariç. Biz ona nazaran hazırlanmıştık. Baskıyı ben biraz yanlış planladığım için bu yenilgi bana ve takımıma muharrir. İleride birebir eşleşseydik bu kadar silik kalmayabilirdik” dedi.

İHA