Kaşık Kaşık Yediren Yoğurtlu Salata Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
- 1 çay bardağı haşlanmış bezelye
- 1 çay bardağı haşlanmış mısır
- 2 tane kapya biberi
- 2 tane orta uzunluk havuç
- 3-4 yemek kaşığı yoğurt (katı yerinden)
- 1 yemek kaşığı mayonez
- Yeteri ölçüde tuz
Not EkleTarifi Yazdır
- Kapya biberi iri iri doğrayalım.
- Havuçları da minik kare halinde doğrayıp her ikisini de başka tavalarda on dakika kadar soteleyelim, ocaktan alıp soğumaya bırakalım.
- Bir kaseye yoğurt, mayonez ve tuzu koyup çırpma teli ile çırpalım.
- Haşlanmış bezelye ve mısırı, akabinde soğuyan kapya biber ve havucu ek edip karıştıralım.
- Yoğurtlu salatamızı istediğimiz üzere servise hazırlayalım.????Afiyet olsun ????.