Kaşık Kaşık Yediren Yoğurtlu Karbabahar Salatası Tanımı İçin Gereçler
Not EkleTanımı Yazdır
- 1 küçük uzunluk karnabahar
- 2 orta uzunluk havuç
- 1 orta uzunluk patates
- 1 tutam maydanoz
- Yarım su bardağı haşlanmış mısır
- 2.5 yemek kaşığı mayonez
- 1 diş sarımsak
- 1.5 su bardağı yoğurt
- Tuz
Not EkleTanımı Yazdır
- Patates ve havucu küp küp doğrayarak üzerlerini geçecek biçimde su koyarak epeyce pişirmeden haşlayalım ve süzelim.
- Öbür yandan karnabaharı küp küp doğrayarak 1 tatlı kaşığı tuz ekleyerek üzerlerini geçecek biçimde su koyarak haşlayalım ve süzelim.
- Soğumuş olan gereçlerimizi bir kaba alarak ince kıymış olduğumuz maydanoz, rendelenmiş sarımsak, yoğurt, mayonez ve dilediğimiz ölçüde tuz ekleyerek karıştıralım. Afiyet olsun.