Kars 36 Spor lideri ve idaresi istifa etti

Podhani

Global Mod
Global Mod
Başkan Erkan Aydın, hafta sonu oynanacak olan Kars 36 Spor Bahcecik Spor müsabakasını sonuna kadar grup yanında olacağını, müsabakanın akabinde kulüple bütün ilişkilerini keseceklerini belirtti. Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 3. küme gruplarından Kars 36 Spor, üst üst aldığı makus sonuçlar ve kulüpte yaşanan maddi külfetlerden dolayı kapılarına kilit vurmaya hazırlanıyor.

Elektrik borçlarından dolayı elektrikleri kesik olan, kaloriferleri yanmayan ve atletleri geceleri soğuktan dolayı kentteki otellerde konaklayan yeşil-beyazlı grupta Lider Erkan Aydın, Kars Spor Şehit Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında nazaranvinden istifa ettiğini duyurdu.

Kars 36 Spor Kulüp Lideri Erkan Aydın, yaptığı açıklamada, “2021 Nisan ayından beri yapmış olduğum kulüp başkanlığı bakılırsavimi elim ve gücümün yettiği kadarıyla bugüne kadar getirdim. Grubumuzu kentimizi temsil edebilme ismine tüm imkanlarımızı kullanarak bugüne kadar yapmış olduğumuz bakılırsavimizi bu saat itibariyle bıraktığımı tüm kamuoyuna bildirmek istiyorum” dedi.

“Bırak diyenlerin önünü açtım, buyurun kulübe sahip çıkın”

Kendilerinin başarısız olması için ellerinden gelen her şeyi yapanlara seslenen Aydın, “Hani cadde de, sokakta, tribünde, atletlerimizi ıslıklayan, yuhalayan, bırakın gidin diyen arkadaşlarımıza artık sesleniyoruz. Bu saat prestiji ile kulüp başkanlığını bıraktım. Sırf vicdanımız el vermediği için pazar günü konutumuzda oynayacağımız maçtan daha sonra ismi da ‘veda’ olacaksa, veda maçımız olacaktır. Maç bitiminden daha sonra kulüple hiç bir bağımızın kalmayacağını buradan duyuruyorum” diye konuştu.

Öte yandan Erkan Aydın’ın istifa etmesiyle birlikte Kars 36 Spor başkanlığına kimin adayı olacağı merak ediliyor. Başkanlığına talip olan çıkmadığı takdirde atletler, kulüpten ayrılacak. Atletlerinde kentten ayrılmasıyla birlikte yeşil beyazlı takım, BAL müsabakalarına çıkamadığı için cezalı duruma düşecek.

İHA