Karnabahar Salatası Tanımı İçin Malzemeler
Karnabaharı haşlamak için;
Not EkleTarifi Yazdır
Servis tabağına alalım ????.
Afiyet olsun ????.
Karnabahar Salatası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Karnabaharı haşlamak için;
- 1 tane karnabahar
- 1 tatlı kaşığı tuz
- Çeyrek limon suyu
- 2 adet közlenmiş kırmızı biber
- 6 yemek kaşığı zeytinyağı yahut sıvı yağ
- Çeyrek dereotu
- Çeyrek maydanoz
- 1 tatlı kaşığı tuz
Not EkleTarifi Yazdır
- İlk evvel karnabaharları küçük modüllere bölerek bol suda yıkayalım.
- Tencereye alalım üzerini örtecek kadar su koyalım.
- Tuz ve limon suyunu ekleyip orta ateşte karnabaharlarımız yumuşayana kadar haşlayalım.
- Kontrollü bir ki fazla pişipte dağılmasın ????.
- Haşladığımız karnabaharları ocaktan alalım.
- Süzelim soğuması için kenarda bekletelim ????.
- Közlenmiş kırmızı biberlerimizi küçük küçük doğrayalım.
- Dereotu ve maydanozu ince ince doğruyoruz.
- Karnabaharlarımızı kaseye alalım.
- Üzerine kestiğimiz kırmızı kapya biber, maydanoz ve dereotunu ek edelim.
- Limon suyu tuz ve zeytinyağını ek edelim güzelce harmanlıyoruz.
Servis tabağına alalım ????.
Afiyet olsun ????.
Karnabahar Salatası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı