Kahvaltılık Bademli Acuka

Podhani

Global Mod
Global Mod
Kahvaltılık Bademli Acuka Tanımı İçin Malzemeler

  • 4 su bardağı kadar domates salçası
  • 1 çay bardağı galeta unu (Ben ekmek kurutup çektim )
  • 1 çay bardağı çekilmiş badem (Birazda tatlı kayısı çekirdeği karıştırdım ben )
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 4 yemek kaşığı pulbiber (Acılığına göre ayarlayabilirsiniz )
  • 1 yemek kaşığı karabiber
  • 1 buçuk yemek kaşığı kimyon
  • 1 yemek kaşığı kuru nane
  • 1 yemek kaşığı kekik
Kahvaltılık Bademli Acuka Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Derin bir kabın içine salçayı koyalım üzerine tüm gereçleri ekleyelim.
  2. Tamamen karışıncaya kadar yoğuralım.
  3. Acılığını bademini kendi damak tadınıza göre ayarlayabilirsiniz biz acı seviyoruz ben de ona göre yaptım.
  4. Gerçekten epeyce lezzetli oluyor katiyen tavsiye ediyorum.
  5. Benim yaptığım bu ölçülerle bir küçük süzme yoğurt kovasıyla oldu. Denemek isteyenlere şimdiden afiyet olsun.
Kahvaltılık Bademli Acuka Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst