Kabak Şayan Tanımı İçin Materyaller
Not EkleTanımı Yazdır
Kabak Şayan Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
- 2 adet kabak
- 1 su bardağı süzme yoğurt
- Gereğince tuz
- Ceviz
- Pul biber
- Nane
- 2 yemek kaşığı tereyağı
Not EkleTanımı Yazdır
- Kabakları rendeleyelim, fazlaca az zeytinyağında soteleyelim.
- 5 dakika sotelenmesi kâfi olacaktır.
- Öteki kapta yoğurdu çırpalım.
- Kabaktan biraz alalım sunum için.
- Geri kalan kabağı yoğurtla buluşturalım.
- Üzerine ayırdığımız kabağı koyalım.
- Diğer kapta tereyağı erisin, cevizi ek edelim.2 dakika kavrulsun.
- daha sonra pulbiber, nane ekleyelim.
- 1 dakika daha kavrulunca kabak şayanın üstüne dökelim.
Kabak Şayan Tanımı Fotoğraflı Yapılışı