Kabak Salatası Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
- 1 adet kabak
- 1 adet salatalık
- 2- 3 kısım maydanoz
- 2 -3 kol dereotu
- 1 -2 adet ceviz
- 3 yemek kaşığı yoğurt
- 1 tatlı kaşığı zeytinyağı yahut sıvı yağ
- Tuz, nane, toz biber
Not EkleTarifi Yazdır
- Kabağı rendeleyelim ve hiç yağ eklemeden yapışmaz bi tavada pişirelim.
- Salatalığı rendeleyelim maydanoz ve dereotunu saplarından ayırıp temizleyelim.
- Cevizi iri kesimlere bölelim.
- Pişmiş kabaklarla tüm gereçleri birleştirelim.
- Tuz ve naneyi ekleyip karıştıralım servis tabağına alıp üzerine yağ gezdirelim.
- Bi kaç modül ceviz ve toz biberi de üzerine ekleyip servis edelim.
- Servistilk evvel yarım saat kadar buzdolabında soğuta bilirsiniz.