Kabak Rulo Tanımı İçin Materyaller
Not EkleTanımı Yazdır
- 3 adet kabak
- 1 yemek kaşığı labne peyniri
- 3 yemek kaşığı süzme yoğurt
- 1 tutam dereotu
- 1 çay kaşığı tuz
- Sıvı yağ
Not EkleTanımı Yazdır
- Uygun bir karıştırma kabına labne peynirini alalım.
- Üzerine süzme yoğurt, kıyılmış dereotu ve tuzu ekleyerek güzelce karıştıralım.
- Yıkadığımız kabakların uç kısımlarını keselim ve uzun ince olacak biçimde dilimleyelim.
- Akabinde kabak dilimlerini tavaya yağ koyup, kızartalım.
- Başka yüzünü de kızarttıktan daha sonra kabak dilimlerimizi tezgaha alalım.
- Kabak dilimimizi iç harcını sürelim.
- ondan sonrasında kabaklarımızı yuvarlayarak rulo haline getirelim. Tüm gereçlerimiz bitene kadar bu sürece devam edelim.
- Kabak rulolarımız servise hazır. Afiyet olsun.