İki Renkli Kara Lahana Havuç Tarator Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
İki Renkli Kara Lahana Havuç Tarator Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
- 3 orta uzunluk havuç
- 1 küçük uzunluk kara lahana
- Yeterince sıvı yağ
- 1 çay kaşığı havuç için ayrıyeten lahanayada
- Yeterince sıvı yağ lahana için
- 2 diş sarımsak yoğurt için
- 1 kase yoğurt ( süzme )
- 1 çay kaşığı yoğurt için
Not EkleTarifi Yazdır
- Havuç yıkanıp kabukları soyulur, rendelenir iri kısmıyla. Robottanda geçirebilirsiniz.
- Uygun bir tavaya sıvı yağla havuçu katıp 1 çay kaşı tuz ek edip kavrulur soğumaya bırakılır.
- Lahana bütün haliyle rendelenir.
- Yıkanır suyu sıkılır ,uygun bir tavada sıvı yağla bir arada kavrulur, tuz eklenir kavrulur.
- Yumuşayınca ocaktan alınır soğumaya bırakılır.
- Önce yıkayıp daha sonra robottanda geçirebilirsiniz.
- Uygun bir kapta yoğurt, ezilmiş sarımsak, 1 çay kaşığı tuz karıştırılıp soğuyan havuca ve ayrıyeten lahanaya karıştırıp istediğiniz hallerde servis yapabilirsiniz.
İki Renkli Kara Lahana Havuç Tarator Tanımı Fotoğraflı Yapılışı