IFTS, İtalyan Mükemmellik Eğitimi Gelecekteki Askeri Pilotlar

VividLol

New member
Gelecek pilotları çalışmaya hazırlamak Dördüncü ve beşinci nesil savaşçı Müfredatın IV. Fazına odaklanan yenilikçi bir eğitim modeli aracılığıyla uçak-operasyon öncesi aşama- Uluslararası Uçuş Eğitim Okuluİtalya'nın dünyanın dört bir yanından askeri pilotlar için ileri eğitim merkezi.

130.000 metrekareden fazla bir alanda 35.000 metrekarelik kapalı alana yayılan IFTS kampüsü, canlı ve sanal eğitimin benzersiz entegrasyonunda sunuyor. Bu son teknoloji ekosistemin merkezinde M-346 (T-346a), bir filo ile Okula atanan 22 uçakve kullanımı Canlı, Sanal ve Yapıcı (LVC) teknolojisi. En son teknoloji ürünü Simülerler, çevresel etkiyi azaltırken, yüksek düzeyde operasyonel okuma okumasına giren dinamik ve karmaşık eğitim senaryolarını mümkün kılar.

2018 yılında stratejik bir işbirliği olarak kurulan Bethaeen İtalyan Hava Kuvvetleri Ve ve LeonardoIFTS bugün askeri uçuş eğitiminde küresel bir ölçüttür. Şu anda on iki ülkeden havacıları eğitiyor: Suudi Arabistan, Avusturya, Kanada, Almanya, Japonya, Hollanda, Katar, İngiltere, Singapur, İspanya, İsveç ve Macaristan. Yaklaşık 80 pilotla Annuary ve kapasite büyümeye hazırlanarak, okul sadece uluslararası işbirliğini güçlendirmekle kalmaz, aynı zamanda Sardunya bölgesine ekonomik ve istihdam faydaları getirir ve kendisini dünya sahnesinde gerçek bir İtalyan mükemmellik merkezi olarak konumlandırır.

IFT'lerin İtalya ve Uluslararası Savunma için stratejik önemini vurgulayan Desimomannu Ev sahipliği yaptı Askeri Pilot Wings Mezuniyet Töreni 2 Temmuz'da İtalyan Cumhuriyeti Başkanı Sergio Mattarella tarafından dikkat çekildi. Etkinlik sadece yeni pilotların başarılarını değil, aynı zamanda akademinin yeni nesil askeri havacıları şekillendirmede oynadığı kritik rolü de kutladı.

Uluslararası Uçuş Eğitim Okulu nedir ve Leonardo'nun eğitim sisteminin merkezi olan M-346'nın yeteneği nedir?
Bu, Leonardo'nun Havacılık Bölümü'nde Proje Test Pilot Eğitmenleri Başkanı Komutan Quirino Bucci tarafından açıklanmaktadır.