Icardi, Wanda Nara ile ilgisindeki son durumu anlattı!

Podhani

Global Mod
Global Mod
Anlık ortalama 100 bin kişinin izlediği canlı yayında Icardi birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Bilindiği üzere geçtiğimiz haftalarda Icardi ile Wanda Nara’nın ayrılığı gündeme bomba üzere düşmüştü. İstanbul’u terk ederek ülkesi Arjantin’e giden eşi Wanda’nın yanına giden Icardi, yaşananları Instagram canlı yayınında anlattı.

“TÜM DÜNYAYA ALAY KONUSU OLUYOR”

İşte Icardi’nin açıklamaları:

“Ben mecnun değilim. Wanda’nın nasıl bir insan olduğunu her vakit bildim ve onu savundum. Artık geldiğimiz noktada Wanda’nın savunulacak bir tarafı kalmadı. Tutumlarıyla tüm dünyanın alay konusu oluyor. Ben bunlara katlanmaya hazır değilim”

“ÇOK FAZLA PALAVRA HABER VAR”

“O kadar hayli palavra haberler oluyor ki bu kadarından bıktım. Arjantin’de gittiğimde meskene alınmadığım yazıldı, bu bir palavra. Kulüpten müsaade alıp oraya gittim ve gideceğim de biliniyordu. daha sonra Galatasaray’daki idmanlarıma katılmak için İstanbul’a döndüm”

“NASIL BİR BABA OLDUĞUMU HERKES BİLİYOR”

“Ayrılık sonucunı o verdi, bir tercih yaptı ve şu anda Arjantin’de. bu biçimde devam edip etmeyeceğimize ve çocuklar için bir şeyler yapıp yapmayacağımızı bakılırsaceğiz. Benim nasıl bir baba olduğumu herkes biliyor. Ben, benim olmayan 3 çocuğumu da kendim doğurmuşum üzere seviyorum. Bütüm çocuklarımız bir ortada büyüdü. Herkes neyin ne olduğunu biliyor”

(Sporx)

Bilindiği üzere geçtiğimiz haftalarda Icardi ile Wanda Nara’nın ayrılığı gündeme bomba üzere düşmüştü. İstanbul’u terk ederek ülkesi Arjantin’e giden eşi Wanda’nın yanına giden Icardi, yaşananları Instagram canlı yayınında anlattı.

“TÜM DÜNYAYA ALAY KONUSU OLUYOR”

İşte Icardi’nin açıklamaları:

“Ben meczup değilim. Wanda’nın nasıl bir insan olduğunu her vakit bildim ve onu savundum. Artık geldiğimiz noktada Wanda’nın savunulacak bir tarafı kalmadı. Halleriyle tüm dünyanın alay konusu oluyor. Ben bunlara katlanmaya hazır değilim”

“ÇOK FAZLA PALAVRA HABER VAR”

“O kadar epeyce palavra haberler oluyor ki bu kadarından bıktım. Arjantin’de gittiğimde meskene alınmadığım yazıldı, bu bir palavra. Kulüpten müsaade alıp oraya gittim ve gideceğim de biliniyordu. daha sonra Galatasaray’daki idmanlarıma katılmak için İstanbul’a döndüm”

“NASIL BİR BABA OLDUĞUMU HERKES BİLİYOR”

“Ayrılık sonucunı o verdi, bir tercih yaptı ve şu anda Arjantin’de. bu biçimde devam edip etmeyeceğimize ve çocuklar için bir şeyler yapıp yapmayacağımızı nazaranceğiz. Benim nasıl bir baba olduğumu herkes biliyor. Ben, benim olmayan 3 çocuğumu da kendim doğurmuşum üzere seviyorum. Bütüm çocuklarımız bir ortada büyüdü. Herkes neyin ne olduğunu biliyor”

(Sporx)