Humus

Podhani

Global Mod
Global Mod
Humus Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 su bardağı konserve nohut
  • 1 adet limon suyu
  • 3 diş sarımsak
  • 1 çay kaşığı kimyon
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 2 yemek kaşığı tahin
  • 3- 4 yemek kaşığı zeytin yağı
  • 4 yemek kaşığı soğuk su
  • Tuz
Üzeri için;

  • 3 yemek kaşığı zeytin yağı
  • 1 tatlı kaşığı toz kırmızı biber
  • 2 yemek kaşığı nohut
Humus Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Öncelikle konserve kullanmayacaksanız nohutları akşamdan ıslatıp haşlayalım.
  2. Haşlanan nohutların kabuklarını soyalım ,pürüzsüz olması için yada hazır haşlanmış konserve kullanalım ben hazır olanı kullandım .
  3. daha sonra robota nohutları be tüm gereçleri alıp robottan kremsi olana kadar çektirelim.
  4. Kıvam aldıysa sunum tabağına alalım üzeri için tavaya yağı ve tozbiberi alalım ve nohutları ek edip hafifçeten kızartalım .
  5. Biraz soğuduktan daha sonra humuşun üzerine istediğiniz görsellik biçimde dökelim. Afiyet olsun.
Humus Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst