Hüseyin Eroğlu: “Bay haftasına 23 puanla girmeyi hedefliyoruz”

Podhani

Global Mod
Global Mod
Spor Toto 1. Lig gruplarından Samsunspor, ligde son 2 maçını gol yemeden kazanarak düzgün bir ivme yakaladı. Kırmızı-beyazlılar, ligin 13. haftasında Tuzlaspor ile deplasmanda karşılaşacak. Teknik Yönetici Hüseyin Eroğlu, bir daha sonraki haftayı maç oynamadan geçecekleri için final maçı havasında geçecek Tuzlaspor maçını mutlak kazanmak zorunda olduklarını söylemiş oldu. Ligin 14. haftasını bay geçeceklerini söz eden Hüseyin Eroğlu, “Ligde her maçı kazanmak gerekiyor. Tuzlaspor da yetenekli oyunculara sahip olan bir ekip. Son haftalarda yakaladığımız ivme, bilhassa savunmada yaptığımız başarılarılar net bir biçimde görünüyor. Gayemiz bu başarıyı devam ettirmek. Tabi ki İstanbul’dan kazanarak dönmek istiyoruz. Beni memnun eden şey; biroldukca oyuncumun ritmi yakalaması, en azından takım derinliğimizin artması ve maçın gidişatında yaptığımız değişikliklerin, atakların kadromuza katkı sağlaması. Sakatlıktan çıkan oyuncularımızın da fizikî düzeyini üst çekebilirsek, fazlaca daha kuvvetli bir kadro olacağız. Kazandıktan daha sonra da bay haftasına 23 puanla girmeyi planlıyoruz. Puan ortalamasından çok ben her maçın kazanılması manasında plan yapıyorum. Uzun vadede baktığımızda muvaffakiyete ulaşmış biroldukca puan ortalaması söyleyebiliriz. Ben evvela önümüzde Tuzlaspor maçı olduğundan onu kazanalım daha sonrasında başkalarıyla ilgili planlarımızı yaparız fikri formunda ilerliyorum. Önümüzde final büyüklüğündeki maçı kazanmak zorundayız” biçiminde konuştu.

Eroğlu periyodunda koşu aralıkları arttı

Öte yandan teknik yönetici Hüseyin Eroğlu, Samsunspor’da nazaranve geldiği periyottan daha sonraki koşu uzaklıkları ile evvelki haftalarda koşu araları hakkında bilgi verdi. Ligde birinci 5 maçta Bayram Bektaş idaresinde Altay maçında 106,789 km, Eyüpspor maçında 106,062 km, Erzurum FK maçında 107,150 km ve Çaykur Rizespor maçında 110,579 km koşan Samsunspor, Eroğlu’nun nazaranve geldiği Bandırmaspor maçında 109 km, Bençlerbirliği maçında 107 km, maçın başında 10 kişi kalınan Altınordu maçında 102 km koştu. Kırmızı-beyazlılar, son oynadıkları 4 maçta 1. Lig ortalaması olan 110 km’nin üzerine çıkarak sırasıyla Muşspor maçında 111 km, Boluspor maçında 115,470 km, Pendikspor maçında 112,729 km ve Göztepe maçında 115,147 km koştu.

İHA