Haydari Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
- 1 çay kaşığı kekik
- 1 yemek kaşığı tereyağı
- 2 yemek kaşığı ranc sos
- 4 yemek kaşığı beyaz peynir
- 350 gram süzme yoğurt
- 1 çay kaşığı tuz
- 2 yemek kaşığı zeytinyağı
- 2 diş sarımsak
- Kuru ve taze nane
Not EkleTarifi Yazdır
- Süzme yoğurtu sarımsak ve tuzla uygunca çırpalım topak kalmasın.
- 1 çay kaşığı kekik 2 yemek kaşığı ranc sos koyalım.
- Beyaz peynir rende yapalım 2 yemek kaşığı kâfi.
- Tereyağını tavada eritelim az kızınca nane yi dökelim ateşten çekin az soğusun karışıma katalım.
- Zeytinyağı gezdirelim. Afiyet olsun ????.