Havuçlu Mor Lahanalı Meze

Podhani

Global Mod
Global Mod
Havuçlu Mor Lahanalı Meze Tanımı İçin Gereçler

  • 2 adet havuç
  • Yarım mor lahana( küçük)
  • 2 yemek kaşığı süzme yoğurt
  • 2 yemek kaşığı olağan yoğurt
  • 1 yemek kaşığı mayonez
  • 1 diş sarımsak
  • 1 çay kaşığı tuz
Pişirmek için

  • Yarım çay bardağı zeytin yağı
Üzeri için

  • Dere otu ve ceviz
Havuçlu Mor Lahanalı Meze Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır


En sevdiğim mezelerden biridir ben çoklukla 5 çayına yapıyorum enfes bir tat kesinlikle denemelisiniz.

  1. Havuçları rendeleyin yarım çay bardağı tahin yarısıyla kavurun biraz yumuşayınca soğumaya bırakın.
  2. Lahanayı patates soyacağıyla ufalayın kalan zeytinyağıyla yavaşça kavurun soğumaya bırakın.
  3. Süzme yoğurt yoğurt sarımsak mayonez ve tuzu karıştırın iki farklı kaba paylaştırın.
  4. Başka farklı karıştırın istediğiniz şekili verip üzerine dere otu ve cevizle servis edebilirsiniz????.
Havuçlu Mor Lahanalı Meze Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst