Havuçlu Mor Lahanalı Meze Tanımı İçin Gereçler
Not EkleTanımı Yazdır
En sevdiğim mezelerden biridir ben çoklukla 5 çayına yapıyorum enfes bir tat kesinlikle denemelisiniz.
- 2 adet havuç
- Yarım mor lahana( küçük)
- 2 yemek kaşığı süzme yoğurt
- 2 yemek kaşığı olağan yoğurt
- 1 yemek kaşığı mayonez
- 1 diş sarımsak
- 1 çay kaşığı tuz
- Yarım çay bardağı zeytin yağı
- Dere otu ve ceviz
Not EkleTanımı Yazdır
En sevdiğim mezelerden biridir ben çoklukla 5 çayına yapıyorum enfes bir tat kesinlikle denemelisiniz.
- Havuçları rendeleyin yarım çay bardağı tahin yarısıyla kavurun biraz yumuşayınca soğumaya bırakın.
- Lahanayı patates soyacağıyla ufalayın kalan zeytinyağıyla yavaşça kavurun soğumaya bırakın.
- Süzme yoğurt yoğurt sarımsak mayonez ve tuzu karıştırın iki farklı kaba paylaştırın.
- Başka farklı karıştırın istediğiniz şekili verip üzerine dere otu ve cevizle servis edebilirsiniz????.