Havuçlu Ispanak Yoğurtlaması

Podhani

Global Mod
Global Mod
Havuçlu Ispanak Yoğurtlaması Tanımı İçin Materyaller

  • 3 adet havuç
  • 1 bağ ıspanak
  • 4 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 2 su bardağı süzme yoğurt ( 200 mg ) bardak ölçüsü
  • 1 büyük diş sarımsak tuz
Üzeri için

  • 3 yemek kaşığı zeytin yağ
  • 1 avuç ceviz toz kırmızı biber
Havuçlu Ispanak Yoğurtlaması Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır

  1. Ispanakları yıkayıp doğrayalım.
  2. Havuçları ???? rende yapalım.
  3. Derin bir tavaya sıvı yağı koyalım.
  4. Havuçları da koyup 5- 6 dakika kavuralım.
  5. Ispanakları ek edelim.
  6. Ispanaklarda yumuşayana kadar kavurup ocaktan alalım.
  7. Soğuyunca süzme yoğurt sarımsak yeteri kadar tuz hepsini karıştıralım ıspanakla yoğurdu buluşturalım
  8. Güzelce karıştırıp servis tabağına koyalım.
  9. Zeytin yağ toz kırmızı biber ocakta yakıp üzerine dökelim. Tanımımı deneyenlere şimdiden afiyet olsun.
Havuçlu Ispanak Yoğurtlaması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst