Havuç Ve Mor Lahana Tarator

Podhani

Global Mod
Global Mod
Havuç Ve Mor Lahana Tarator Tanımı İçin Gereçler

  • 2 adet havuç
  • Turpun yarısı benim turp biraz küçük olduğu için yetti lakin
  • 3 yemek kaşığı mayonez
  • 5 yemek kaşığı süzme yoğurt
  • 6 adet ceviz içi
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 2 diş sarımsak
  • 5 -6 kol maydanoz
Havuç Ve Mor Lahana Tarator Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır

  1. Öncelikle havuç ve mor lahanamızı rendeliyoruz ,ayrı kaselere alıyoruz.
  2. Bir kasemizede mayonez, sarımsak ve yoğurdumuzu karıştırıyoruz.
  3. sonrasındasında bir yemek kaşığı zeytinyağı ile havucu 5 dakika kavuruyoruz kasemize alıyoruz .
  4. çabucak sonrasında başka bir tavada tekrar bir yemek kaşığı zeytinyağı ile mor lahanaları kavuruyoruz ve onuda farklı kaseye alıyoruz.
  5. Kaselerimize yoğurt karıştırıp evvela havuç bir çorba kaşığı alıyoruz üstünde bir çorba kaşığı mor lahanamızı alıyoruz.
  6. Üstünü ceviz ve maydanoz yaprağı ile süslüyoruz. Deneyeceklere afiyet olsun ????????‍????.
Havuç Ve Mor Lahana Tarator Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst