Havuç Ve Mor Lahana Mezesi

Podhani

Global Mod
Global Mod
Havuç Ve Mor Lahana Mezesi Tanımı İçin Gereçler

  • 3 adet orta uzunluk havuç
  • Yarım mor lahana
  • 1 kase kase süzme yoğurt
  • 3-4 kaşık mayonez (isteğe bağlı)
  • 2 diş sarımsak
  • Tuz
Havuç Ve Mor Lahana Mezesi Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır

  1. Havuç ve mor lahana farklı tavaya rendelenip farklı tavalarda kavrulacaktır.
  2. Her ikisine zeytinyağ koyuyoruz kavuruyoruz.
  3. Başka tabaklara koyalım biraz soğusun.Ilıkta olur.
  4. Başka kasede yoğurt ,mayonez ,sarımsak ,tuz ek edip karıştıralım .
  5. Yoğurdu havuçlu olana ve mor lahananın içine koyup güzelce karıştıralım.
  6. Servis tabağına kaşıkla sunum yapalım fotoğraftaki üzere üzerlerini dilediğiniz üzere süsleyebilirsiniz.
  7. Konuklarınız şık sunumunu lezzetini hayli beğenecekler????????.
Havuç Ve Mor Lahana Mezesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst