Havuç Ve Mor Lahana Mezesi Tanımı İçin Gereçler
Not EkleTanımı Yazdır
- 3 adet orta uzunluk havuç
- Yarım mor lahana
- 1 kase kase süzme yoğurt
- 3-4 kaşık mayonez (isteğe bağlı)
- 2 diş sarımsak
- Tuz
Not EkleTanımı Yazdır
- Havuç ve mor lahana farklı tavaya rendelenip farklı tavalarda kavrulacaktır.
- Her ikisine zeytinyağ koyuyoruz kavuruyoruz.
- Başka tabaklara koyalım biraz soğusun.Ilıkta olur.
- Başka kasede yoğurt ,mayonez ,sarımsak ,tuz ek edip karıştıralım .
- Yoğurdu havuçlu olana ve mor lahananın içine koyup güzelce karıştıralım.
- Servis tabağına kaşıkla sunum yapalım fotoğraftaki üzere üzerlerini dilediğiniz üzere süsleyebilirsiniz.
- Konuklarınız şık sunumunu lezzetini hayli beğenecekler????????.