Havuç Ve Kabak Tarator

Podhani

Global Mod
Global Mod
Havuç Ve Kabak Tarator Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 adet havuç
  • 2 adet kabak
  • 1 su bardağı yoğurt
  • 2 diş sarımsak
  • 1 yemek kaşığı mayonez
  • 4 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 tutam dereotu
  • Tuz
Havuç Ve Kabak Tarator Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır


Herkese selamlar sevgiler
🥰
et yemekleri beş çaylarının vazgeçilmezi tarator tanımı ile sizlerleyim.

  1. Havuç ve kabağı rendeliyoruz.
  2. Zeytinyağını tavanın içersine koyup rendelediğimiz havuç ve kabağı içersinde yumuşayıncaya kadar soteliyoruz.
  3. Soğumaya alıyoruz.
  4. Bir su bardağı yoğurdu çırpıyoruz.
  5. Soğuyan gerecin içerisine ekleyip, rendelediğimiz iki diş sarımsağı ve dereotunu ekleyip servis ediyoruz.Yapımı epey pratik bu lezzeti denemenizi tavsiye ediyorum.
Havuç Ve Kabak Tarator Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst