Havuç Ve Kabak Tarator Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
Herkese selamlar sevgiler
et yemekleri beş çaylarının vazgeçilmezi tarator tanımı ile sizlerleyim.
- 3 adet havuç
- 2 adet kabak
- 1 su bardağı yoğurt
- 2 diş sarımsak
- 1 yemek kaşığı mayonez
- 4 yemek kaşığı zeytinyağı
- 1 tutam dereotu
- Tuz
Not EkleTarifi Yazdır
Herkese selamlar sevgiler
- Havuç ve kabağı rendeliyoruz.
- Zeytinyağını tavanın içersine koyup rendelediğimiz havuç ve kabağı içersinde yumuşayıncaya kadar soteliyoruz.
- Soğumaya alıyoruz.
- Bir su bardağı yoğurdu çırpıyoruz.
- Soğuyan gerecin içerisine ekleyip, rendelediğimiz iki diş sarımsağı ve dereotunu ekleyip servis ediyoruz.Yapımı epey pratik bu lezzeti denemenizi tavsiye ediyorum.